Bekijk alle projecten in "APELDOORN"

Arjan zoekt een maatje om mee te sporten

Organisatie
's Heeren Loo
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
APELDOORN
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Wie is Arjan?
Arjan is een man van 49 jaar met een licht verstandelijke beperking. Hij woont binnen een woongroep op het terrein van 's Heeren Loo. Het is een gevoelige man die graag zelfstandig wil zijn, maar dit niet altijd kan. Zijn interesse ligt bij elektra, sporten en tv kijken. Op woensdag van 18uur tot 19uur sport hij in de sportschool Fit for Free en op donderdag bokst hij van 17:30uur tot 18:30uur in de gymzaal aan de Gentiaanstraat. Hier werkt zijn schoonzus. Arjan kan niet zelfstandig naar de sportschool omdat hij te veel prikkels krijgt waardoor hij onrust ervaart. Soms als de emotie hoog oploopt kan hij schreeuwen en schelden. Hij kan duidelijk vertellen wat hem dwars zit. Natuurlijk krijgt de vrijwilliger begeleiding in hoe hier mee om te gaan. Hij vindt het fijn als hij tijdens het sporten begeleid wordt door iemand die zelf ook mee sport. Hij geniet van dit 1 op 1 contact. Hij zou het erg leuk vinden als hij dit met een vrijwilliger zou kunnen doen.

Wij bieden je
Een mooie vrijwilligersplaats
Een eindejaarsgeschenk
Verzekerd voor WA en ongevallen
Reiskostenvergoeding
Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
Betrokken bijdrage bij de cliënten
Volop waardering en een onbetaalbare ervaring

Enthousiast?
Meld je aan via vrijwilligers.apeldoorn@sheerenloo.nl. Of neem voor meer informatie contact op met Inge Uiterweerd via 06 2512 6920. Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.

Arjan gaat graag naar de sportschool en bokst graag, maar kan dit door zijn verstandelijke beperking niet alleen..

Omschrijving activiteit
Wat vraagt Arjan?

Arjan is op zoek naar een maatje die met hem mee wil sporten en hem hier begeleid. Iemand die hem probeert te begrijpen. Het is lastig als je zelfstandig wil zijn, maar dit eigenlijk niet bent. Iemand die net als hij houdt van sporten, maar ook graag iets voor iemand anders doet. Mocht je interesse hebben, maar niet op deze dagen kunnen, reageer dan ook! Wellicht is een andere dag of tijdstip ook mogelijk.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.