Bekijk alle projecten in "APELDOORN"

Anita zoekt een maatje

Organisatie
's Heeren Loo
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
APELDOORN
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Wat vraagt Anita?

Anita zoekt een vrijwilliger (vrouw) vanaf 25 jaar en ouder. Iemand die speciaal voor haar komt. Iemand die een kopje koffie komt drinken, samen komt fietsen of een wandeling komt maken, samen naar een terrasje wil gaan of gezellig komt winkelen. Ze vindt het belangrijk dat ze zich prettig voelt bij de vrijwilliger en dat de vrijwilliger weet hoe ze met haar om moet gaan. De begeleiders van haar groep zijn er om hier handvatten in te geven. Ze heeft op de dinsdag geen dagbesteding. Dus het liefst zou ze af willen spreken op de dinsdag of in het weekend. De frequentie is in overleg. Kom jij kennismaken met Anita?

-

Omschrijving activiteit
Wie is Anita?

Anita is een vlotte vrouw uit 1969 met een licht verstandelijke beperking. Ze woont in een woongroep buiten het terrein van 's Heeren Loo. Vanwege haar autisme houdt ze van duidelijkheid en structuur en wil ze graag weten waar ze aan toe is. Ze is verbaal sterk, waardoor ze overvraagd/overschat kan worden. Ze is goed mobiel, kan zelfstandig fietsen op bekende routes en kan zelfstandig een boodschap doen in bekende winkels. Anita is actief en een vrolijke vrouw. Soms heeft ze last van spanningen en een vol hoofd, dan zoekt ze haar kamer op en gaat ze muziek luisteren of in haar schriftje schrijven. Ook fietsen kan haar hoofd even leeg maken. Ze vindt het leuk om een legpuzzel te maken, te knutselen of te breien.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.