Bekijk alle projecten in "RENSWOUDE"

AmiGO

Organisatie
Pro Intermetzo
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
RENSWOUDE
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren

Ervaring met de doelgroep is geen must, een warm kloppend hart voor kwetsbare kinderen natuurlijk wel, naast een gezonde dosis positiviteit en relativeringsvermogen. Heeft u een goed gesocialiseerde hond en spreekt het u aan om daarmee regelmatig een uithuisgeplaatst kind te bezoeken? Heeft u geen maar wilt u graag iets betekenen voor een kwetsbaar kind door andersoortige één op één activiteiten te ondernemen? Dan bent u welkom bezoekdiervrijwilliger of maatje te worden bij het AmiGO project. Wij gaan uit van een commitment van minimaal een jaar, maar in praktijk blijken koppelingen vaak zo duurzaam dat zij meerjarig van aard zijn.

Bij vragen mail Karin Wijnbergh. (kwijnbergh@intermetzo.nl).

Omschrijving activiteit
De naam AmiGO is niet toevallig gekozen. AmiGO staat voor de vriendschappelijke band van een vrijwilliger - al dan niet met hond - met een uithuisgeplaatst kind en het samen ondernemen van leuke activiteiten en uitjes. Binnen het project staat positieve één op één aandacht van mens en dier aan jeugdige cliënten die in Jeugddorp De Glind wonen centraal. AmiGO brengt hen leuke ontmoetingen en dierbare momenten met een betrouwbaar en stabiel persoon die juist geen hulpverlener is en niet vanuit een dossier werkt. AmiGO biedt hen een duurzame verbintenis en een zo normaal mogelijk contact dat aansluit bij het gewone leven.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt