Bekijk alle projecten in "ROTTERDAM"

Wordt Maatje in Rotterdam Pendrecht!

Organisatie
Aafje Burghsluissingel
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
ROTTERDAM
Leeftijd doelgroep
Ouderen

Aafje Burghsluissingel is een woonzorgcentrum waar bewoners een eigen appartement hebben en zorg ontvangen van het zorgteam. Onze bewoners zijn erg blij met een maatje dat één keer per week met hen gaat wandelen, boodschappen doen, een praatje maakt of een kopje koffie of thee drinkt. Het is de bedoeling dat bewoners die niet zelfstandig naar buiten kunnen worden geduwd in hun rolstoel.
Een bezoek neemt ongeveer twee uur in beslag, afhankelijk van de wens van de bewoner.
Dag en tijd wordt in overleg met de vrijwilliger en bewoner bepaald.
Vrijwilligers zijn bij ons verzekerd, krijgen professionele begeleiding en eventueel scholing. Daarnaast wordt onkostenvergoeding verstrekt en is er een eindejaarsattentie en een vrijwilligersfeest.

Omschrijving activiteit
Veel bewoners hebben familie die werkt of alleen in het weekeind beschikbaar is. Om eenzame bewoners op werkdagen gezelschap te bieden en hun een prettige dag te bieden streven we ernaar om ieder bewoner een maatje te geven.
We zoeken bij voorkeur maatjes die gedurende langere tijd beschikbaar zijn maar ook studenten die tijdens een schooljaar maatje willen worden, zijn van harte welkom!

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die Maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt