Bekijk alle projecten in "AMERSFOORT"

Maatjes voor Teus, Lennie, Riek, Joop en al onze andere bewoners!

Organisatie
Beweging 3.0
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
4
Gemeente
AMERSFOORT
Leeftijd doelgroep
Ouderen

Wat wordt er van je verwacht? Eigenlijk niet zoveel. Je kunt in overleg met de cooridnator welzijn en de bewoners hierover afspraken maken. Vind je het leuk om spelletjes te spelen of ben je meer actief en wil je graag een ommetje maken. Het kan allemaal. Er zal altijd een gesprek zijn om te kijken welke bewoner bij welk maatje past.
Een maatje zal ongeveer 1 tot 2x in de week bij een bewoner langsgaan. Even iets leuks doen en wat gezelligheid geven is al voldoende.

Woonzorgcentrum Lichtenberg. Een ouderencentrum met bewoners die een lage indicatie hebben. Onze bewoners zijn nog mondig en hebben een eigen wil. Zijn in staat om nog wat te ondernemen en houden van gezelligheid.
Het kan zijn dat maatjes gevraagd wordt om eens met een bewoner naar het ziekenhuis te gaan of een specialist te bezoeken.

Omschrijving activiteit
In het woonzorgcentrum De Lichtenberg wonen op dit moment 90 bewoners. Nu hebben wij een actief programma waarbij ze kunnen aansluiten. Maar af en toe een wandelingetje of een kopje koffie met een maatje is iets wat wij onze bewoners graag willen bieden. Even dat extra beetje 1 op 1 aandacht.
Teus, Riek, Joop en Lennie zijn een greep uit de bewoners die het heel gezellig vinden om een maatje te krijgen.
Een maatje is belangrijk voor onze bewoners om een vast gezicht te hebben en iets om naar uit te kijken.

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een Maatje op maat te vinden.