Bekijk alle projecten in "KATWIJK"

Maatje gezocht voor Wilma

Organisatie
Topaz Overduin
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
KATWIJK
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen
Interesse
Nieuwe dingen ontdekken

Wilma is op zoek naar een maatje die haar eens in de 2 weken komt bezoeken. Wilma is eind 60. Wilma heeft de ziekte van Huntington. Op Www.huntington.nl vind u alle informatie. Wilma is een gezellige dame, en bij de tijd. Ze kan u alles over de ziekte vertellen.
Wilma gaat graag op pad met haar scootmobiel of rolstoel. In huis loopt ze met een rollator...
Ze heeft 2 dochters en 4 kleinkinderen.
Ze komt oorspronkelijk uit Haarlem. En woont nu in Overduin Katwijk.
Wilma is ook een gezellige kwebbel, ze houdt van open mensen. En houdt ervan om op pad te gaan. Dat doet ze ook wel, maar samen met iemand is zoveel leuker.
Dat kan zijn... een lekkere lunch of diner nuttigen in het dorp....een middag of avondje weg...(de kosten daarvan worden uiteraard vergoedt). Of gewoon even shoppen of naar een café in Katwijk....alles kan! Een praatje, een spelletje, of even haar nagels lakken etc.etc. Persoonlijke aandacht zou haar echt goed doen.
Ze is graag onder de mensen, dat is voor haar een heerlijke afleiding. Kan u dat bieden voor haar? laat u horen. Man of vrouw maakt niet uit. Een klik is het belangrijkst! We gunnen Wilma zo graag deze connectie met iemand!

Ik ben activiteitenbegeleidster op Acacia Overduin. En ben in gesprek gegaan met bewoners die graag een maatje zouden willen. Iemand hiervoor vinden is niet makkelijk. Deels omdat men vaak niet week wat de ziekte inhoudt.
Bijna 3 jaar geleden ben ik op Acacia begonnen als vrijwilligster. Ook niet wetende wat de ziekte inhoudt. En ben dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen. De liefde en lach die je terugkrijgt, alleen omdat jij even er voor iemand bent, geweldig!
Deze mensen hebben geen lang leven. Zodra de diagnose is gesteld (jong of oud), leeft iemand nog max. 15 jaar. Op www.huntington.nl vind u alle informatie.

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een Maatje op maat te vinden.