Bekijk alle projecten in "DONGEN"

Dongens Maatje

Organisatie
ContourdeTwern Theek 5
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
DONGEN
Leeftijd doelgroep
Ouderen

Een Dongens maatje is een Dongenaar die zich belangeloos inzet voor een dorpsgenoot. Bijvoorbeeld met een gezellig bezoekje, samen op zoek naar nieuwe bezigheden of hobby's. Oefenen met de Nederlandse taal, of voorlezen aan kinderen bij iemand thuis.
Wil je hulp bieden bij administratie of zou je een mantelzorger kunnen ondersteunen?
Je wordt er zelf een rijker mens van! Kom langs in het vrijwilligerscafé in De Cammeleur. (2 maal per maand op de donderdag) of stuur een mail naar infodongen@contourdetwern.nl

Ben jij op zoek naar iemand die je af en toe eens bij je langs wil komen voor een praatje, of die je begeleidt naar een activiteit? Heb je hulp nodig bij je administratie of met de Nederlandse taal?
Stuur een mail naar infodongen@contourdetwern.nl en we kijken wat we voor je kunnen doen.

Omschrijving activiteit
Jij bent van betekenis voor een mededongenaar met een hulpvraag. Dit kan zijn in je eigen buurt of in een andere wijk in Dongen, precies wat jij wilt. Jij maakt een keuze wat je wilt betekenen en je maakt daar een paar uurtjes per week of eenmaal per twee weken tijd voor.

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die Maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt